Tko ima najviše koristi od platforme?

Svi.

Nema nepotrebnog čekanja, a pogotovo na mjestima gdje su do sad bili redovi čekanja, odnosno redovi za grupna testiranja prije ulaska na željeni događaj.

PROVOĐENJE COVID TESTIRANJA

Iako to zovu “novo normalno” i dalje nije u potpunosti pojednostavljeno, barem ne do ove platforme za provođenje testiranja.

Sam proces testiranja je kompleksan i zbunjujuć za osobe koje po prvi puta idu na testiranje. Ukoliko se radi o grupnim testiranjima na lokacijama većih događaja, sve osobe koje nisu cijepljene i koje nisu prebolile COVID-19, obavezne su pristupiti testiranju i imati negativan PCR ili BAT test na SARS-CoV-2 kako bi mogle pristupiti željenom događaju. 

Platforma za vođenje Covid testiranja

Potpuno vođenje COVID testiranja

N

manje grešaka u prijenosu podataka

N

aplikacija vodi klijente, bez nejasnoća u postupku

N

klijent dobiva potvrdu za nekoliko trenutaka

TRI JEDNOSTAVNA KORAKA

Olakšajte djelatnicima provođenje testiranja i smanjite broj djelatnika na lokacijama za testiranje, minimalizirajte administraciju, izbjegnite greške u prepisivanju podataka u sustav, ubrzajte proces slanja rezultata klijentima, testirajte veći broj klijenata u samo par klikova – jednostavnije i brže za vas i za njih!

 

1.) QR KOD

Prvi korak za pojedinačnu lokaciju na kojoj se vrši testiranje odabirete željene parametre i sustav generira pripadajući QR kod koji vodi na obrazac za prijavu klijenta koji je došao na testiranje.

Sa strane klijenta – vrlo jednostavno. Potrebno je skenirati vidljivi barkod lokacije za tesiranje.

2.) Prijava na testiranje

Skeniranjem QR koda, klijentu se otvara forma za unos osobnih podataka čijim unosom prihvaća da se njegovi podaci obrađuju samo u svrhe provođenja testiranja na COVID i automatizmom se prijavljuje na test.

Klijenta nakon unosa podataka sustav upućuje na naplatu i testiranje, uz napomenu da će potvrdu zaprimiti na email  nekoliko trenutaka nakon testiranja.

3.) Testiranje i potvrda

Nakon provedenog testiranja, dodjeljuje se nalaz pacijentu koji se generira jednim klikom. Automatizmom se podaci povlače i prijavljuju u sustav Ministarstva zdravstva, nakon čega slijedi potvrda i nalaz koji se automatizmom šalju klijentu ili se mogu isprintati na lokaciji.

Po završetku procesa, klijent zaprima nalaz i potvrdu na email ili ju preuzima osobno na lokaciji.

POLIKLINIKE

MEDICINSKI LABORATORIJI

JAVNOZDRAVSTVENE USTANOVE

ORGANIZATORI DOGAĐAJA

HOTELIJERI

UGOSTITELJI

covid testing

BRZA PRIJAVA,
BEZ GUŽVI,
BRZA ISPORUKA POTVRDA

Najteži teret je na zdravstvenim poliklinikama obzirom da testiranje samo po sebi uzima vrijeme, ali procedura prijenosa podataka zahtjeva vrijeme. Platforma COVID TEST ME razvijena je u suradnji s brojnim poliklinikama ubrzava i automatizira proces provođenja testiranja. 

covid test me

Zatražite platformu za pružanje usluge COVID testiranja